Teknovation Logo
robot

 
  • Der var mange spørgsmål, da der blev debateret AI-tiltag på dagen hos MAN Energy Solutions på Teglholmen.

18. april 2024, kl. 16:07 

DIRA-medlemmer besøgte MAN Energy Solutions

Torsdag var godt 25 DIRA-medlemmer på besøg hos MAN Energy Solutions på Teglholmen, hvor de blandt andet hørte om de første AI-tiltag.


MAN Energy Solutions har foretaget store investeringer i produktionen herunder robotautomatisering de seneste år, og på dagen fik deltagerne fra Dansk Robot Netværk, DIRA, også et indblik i virksomhedens AI-ambitioner.

I kombination med investeringen i CNC-maskiner, som vi på Teknovation har beskrevet over flere omgange, er der også kommet en længere række robotter til.

Robotiseringen må dog ikke blive en sovepude, hvorfor virksomheden nu retter søgelyset på mulighederne for at komplementere med løsninger inden for kunstig intelligens/AI, lød det fra Head of Technical Support & Operations Development Henrik Skovsgaard.

Ud over et oplæg for de fremødte var han også vært for en rundvisning i produktionen, hvor der var rig lejlighed til at stille spørgsmål for de fremmødte.

Dage afsluttedes med et oplæg fra faglig leder ved  Teknologisk Institut Robotteknologi og sekretariatsleder i Dansk Robot Netværk, DIRA, Søren Peter Johansen, der fortalte og demonstere nogle af de seneste AI-værktøjer i markedet.

Det vigtigste er at komme i gang, så kan man nemlig stille og roligt skyde sig ind på de løsninger, der giver mest mening for den enkelte virksomhed at give sig i kast med, lød budskabet.

Han kunne også nævne ambitioner om at stifte et decideret AI-netværk i foreningen.


  • Del denne artikel på Facebook
  • Del denne artikel på Twitter
  • Del denne artikel på LinkedIn

 

 
 
 
 
 
Teknovation
 
 
Teknovation ApS
Sydvestvej 110, 1
2600 Glostrup
T. 46139000
F. 46139021
M. info@teknovation.dk
CVR Nr. 28680392

 
Copyright © Teknovation ApS
All Rights Reserved.
CMS: Scalar Media

Persondata- og cookiepolitik