Teknovation Logo
robot

 
  • Seco Tools har udnævnt Bo Udsen til Cluster Manager Northern Europe, og dermed også Danmark.

19. april 2024, kl. 14:34 

Bo Udsen er nu Cluster Manager Northern Europe

Seco Tools A/S etablerer nu en arbejdsplads for Bo Udsen, som han kan benytte, når han besøger Brøndby-kontoret i sin funktion som moderselskabets Cluster Manager Northern Europe


Pr. 31. marts overlod danske Bo Udsen roret i Seco Tools' Central Europe Cluster til den hidtidige chef for det tilsvarende nordiske, svenske Anna Malycheva. Og pr. april er Bo Udsen så tilsvarende tiltrådt i hendes hidtidige stilling som Cluster Manager Northern Europe, så han kan operere fra hjemadressen i Danmark fremadrettet.

Den 30. marts rundede Bo Udsen 67 år, og han havde meddelt moderselskabet, at han gerne ville hjem til Danmark. Hans afløser blev så fundet, og ved Fagersta-hovedsædet i det svenske opstod så idéen om at bytte på posterne, hvilket man altså endte med at enes om.

Annonce - artiklen fortsætter under banneret


Bo Udsen er en god bekendt af de danske aktiviteter, hvor han i sin tid tiltrådte som marketingchef under den daværende administrerende direktør Thomas Troels Nielsen tilbage i sidste del af 1980´erne. Bo Udsen afløste således også Thomas Troels Nielsen som administrerende direktør i 1994 og var på posten frem til 2014, hvor han tiltrådte som direktør for Secos aktiviteter i Kina, hvilket han bestred indtil sommeren 2018, hvor han overgik til hans seneste stilling som direktør for Seco i Tyskland, og i årene 2022 til marts i år også som Cluster Manager for Central Europe.

Udgangspunktet er pr. april Danmark, med ansvar for Seco Tools-aktiviteterne i primært de nordiske lande. Bo Udsen vil løbende være på farten mellem salgsselskaberne, med en kontorplads i Brøndby-selskabet til rådighed.


  • Del denne artikel på Facebook
  • Del denne artikel på Twitter
  • Del denne artikel på LinkedIn

 

 
 
 
 
 
Teknovation
 
 
Teknovation ApS
Sydvestvej 110, 1
2600 Glostrup
T. 46139000
F. 46139021
M. info@teknovation.dk
CVR Nr. 28680392

 
Copyright © Teknovation ApS
All Rights Reserved.
CMS: Scalar Media

Persondata- og cookiepolitik