Teknovation Logo
robot

 
  • SW BF 25-22S dobbeltspindelmaskine kombinerer høj dynamik med et kompakt design.

Teknovation nr. 5/2024

SW's BA hedder nu BF 25-22S

Schwäbische Werkzeugmaschinen, SW, har valgt at ændre BAprofile-maskinerne til en egentlig byggerække, og den hidtidige kompakte, dobbeltspindlede maskine har fået betegnelsen BF 25-22S.


CNC-bearbejdningscentrene BAprofile fra SW leveres fremadrettet som BF 25-22S. Navnefordringen sker for at introducere en hel byggerække, oplyser SW, og understreger, at både større og mindre maskiner vil få samme design og slanke opbygning, understøttet af høj dynamik.

En væsentlig forudsætning for byggerækken bliver naturligt den dobbeltspindlede tradition fra SW, hvor man så at sige kan få to CNC-maskiner på et gulvareal, som ellers blot ville give plads til en, understreger SW.

Maskinrækken er i dag bredt anvendt, og den hidtidige navngivning signalerede alene profilbearbejdning, forklares det videre om navneskiftet.

En særlig mulighed i centrene er også at anvende dobbeltspindelmaskinen med høj automatisering, så man forholdsvis simpelt kan bearbejde på alle emnets sider. Det er teknologi som i de senere år ikke mindst har vundet indpas i aluminium-batterikassefremstilling til el-biler, understreger SW.

Producenten har i Danmark Jan Jensen tilknyttet som salgschef for Norden, med udgangspunkt i hjemadressen i Vejle.

Flere informationer: her


  • Del denne artikel på Facebook
  • Del denne artikel på Twitter
  • Del denne artikel på LinkedIn

 

 
 
 
 
 
Teknovation
 
 
Teknovation ApS
Sydvestvej 110, 1
2600 Glostrup
T. 46139000
F. 46139021
M. info@teknovation.dk
CVR Nr. 28680392

 
Copyright © Teknovation ApS
All Rights Reserved.
CMS: Scalar Media

Persondata- og cookiepolitik