Teknovation Logo
robot

 
  • 120 forskellige operationer er i spil på et aluemne med værktøj fra Ceratizit på et fem-akset Matsuura MAM72-35V PC32.

30. april 2024, kl. 17:12 

MM30 er kommet stærkt fra start

Der var godt humør og mange maskiner under spån da førstedagen af MM30-husudstillingen hos Masentia A/S løb af stablen tirsdag.


Med 20 maskiner på plads i Odense er der tæt på rekordmange ved årets jubilæums-event af MM-husudstillingen nummer 30.

For de besøgende er det muligt at se livebearbejdening/gnistning med alt fra Orvar værktøjsstål til aluminium med flere robotløsninger og rekord mange repræsentanter fra relevante leverandører af tilbehør, der har været med til at udvikle de forskellige live-bearbejdningsapplikationer.

Annonce - artiklen fortsætter under banneret


Eksempelvis kan repræsentanter fra værktøjsproducenten Ceratizit som noget nyt i år præsentere virksomhedens Maximill-fræser som standardprodukt med 3D-printede kanaler til køle-/smøremideltilførsel for, ifølge producenten, væsentligt øget produktivitet i vanskeligt bearbejdelige materialer. 

I laserafdelingen er det ud over Masentias team også muligt at træffe R&D Enginner fra GF Machining Manal Zeddoug, der præsenterer producentens seneste tiltag inden for Micro Machining med virksomhedens Laser P400-maskine.

Dertil er der flere andre udenlandske eksperter fra forskellige maskinfabrikter i showroomet. 

"Vi er meget glade for den store tilslutning til årets MM30-event, hvor mere end 400 branchefolk har tilmeldt sig. Det er en gylden lejlighed for at se nogle af de seneste applikationer og automationsceller fra vores fabrikater, såvel som rekordmange udstillende samarbejdspartnere," lød det fra Masentia A/S-direktør Flemming Hjort på dagen til Teknovation.

Alt i alt udstiller CERATIZIT Scandinavia Danmark, Cimco, Edeco, Emuge Franken, Hassing Tools, Heimatec, Iemca, JR Tool, KJV, Nordania Leasing, QRS og Vargus Scandinavia, ud over Masentia-teamet.

CNC-maskinerne i showroomet udgøres af eksemplarer fra producenterne Brother, Citizen, GF Machines, Matsuura, Nakamura og Studer ved de spændende dage, hvor der onsdag desuden er mulighed for at tage del i salgsdirektør Karsten Bechmanns 25 års jubilæumsfejring.

Arrangementet fortsætter således onsdag og torsdag. Fredag den 3. maj følges der op med Masentia Academy, der ermålrettet erhvervsskolernes lærlinge på industritekniker- og værktøjsmageruddannelserne.

Se mere om eventet og tilmelding ved at klikke på lænken her.


  • Del denne artikel på Facebook
  • Del denne artikel på Twitter
  • Del denne artikel på LinkedIn

 

 
 
 
 
 
Teknovation
 
 
Teknovation ApS
Sydvestvej 110, 1
2600 Glostrup
T. 46139000
F. 46139021
M. info@teknovation.dk
CVR Nr. 28680392

 
Copyright © Teknovation ApS
All Rights Reserved.
CMS: Scalar Media

Persondata- og cookiepolitik