Teknovation Logo
robot

 
  • Kerneteknologien i Hellers seneste F-maskinserie er den nyudviklede spindelteknologi. Kunderne kan vælge mellem tre forskellige spindeldesigns på alle modeller i form af Power Cutting High Torque universalmodellen PCU 63 til højtydende processer, såvel som modellerne Speed ​​​​Cutting Universal, SCU 63, og Speed ​​​​Cutting Tilt, SCT 63, til højhastighedsfræsning.

7. maj 2024, kl. 18:26 

Fejrede 130 år med åbent hus i Nürtingen

Årets 130 års jubilæum blev fejret med åbent hus-arrangement ved Heller-hovedkvarteret i tyske Nürtingen, sidst i april, hvor producenten gik i dybden med fem-akset bearbejdning med paletter og digitale features for en optimeret produktion.


Tyske Heller afholdte et fire-dages åbent hus-arrangement sidst i april, hvor en række af de seneste produkter blev præsenteret for virksomhedens kunder.

Arrangementet var det første, hvor interesserede kunne komme rigtigt tæt på producentens nyligt lancerede fem-aksede F 5000-bearbejdningscenter, der er yderligere en model i den seneste F-serie.

Ved EMO Hannover i efteråret lancerede producenten den første model i F-serien - F6000 - der deler det meste teknik med F5000-modellen.

Blandt andet fremhæves en kinematik, der er omdesignet fra bunden til fleksibel serieproduktion med henblik på at sætte standarden for skæreydelse og præcision blandt andet gennem fuldstændigt nydesignede drejehoveder og integrerede spindelmotorer.

Yderligere features inkluderer frit spånfald, gode automatiseringsmuligheder og kompatibilitet med H- og FP-serien for en lang række emner.

Hvad angår udstyr og udvidelsesmuligheder kommer maskinen med teknologier til fræse-drejning, interpolationsdrejning og powerskiving.

Desuden blev der ved eventet lanceret en Pro-pakke for yderligere forbedringer af tolrancer og reduktion af bearbejdningstiden.

Holdet bag F-produktlinjen er ledet af Hellers udviklingschef, Manuel Gerst, der, ifølge producenten, blandt andet har stået for en linje med konsekvent standardisering og brug af nøglekomponenter 'Made by Heller'.

På automationssiden præsenteredes blandt andet en 11-palette-systemløsning, døbt Heller 12H4, såvel som dedikerede industrirobtceller med mere.

Endvidere kommer virksomheden med et relanceret værktøjslager i form af et rack-type-system, der kræver mindre areal og byder op til 340 stk. HSK-A100-holdere.  

Endelig var der ikke mindst fokus på digitale løsninger med eksempelvis digitale tvillinger af maskinerne i porteføljen til brug ved eksempelvis simulering af NC-programmer.

Med opstarten af et selskab i 1893, der solgte værktøj af enhver art, lagde ingeniøren Herman Heller grundlaget for den senere virksomheds succes. Da Hermann Hellers vræktøjsuddanede bror Ernst sluttede sig til i 1900 markerede det fødslen af 'Gebr. Heller Werkzeug- und Maschinenfabrik’ i Nürtingen.

I 1960'erne overtog Hubert og Berndt Heller ledelsen og siden 2016 har alle aktier i koncernen været 100 procent ejet af familien herunder Berndt Hellers børn, Nicole Pfleiderer og Marc Heller.

Virksomheden ledes i dag af CEO Thorsten Schmidt, CFO Andreas Müßigmann, COO Dieter Drechsler og CSO Peter Weber.

I Danmark er fabrikatet repræsenteret af Masentia A/S.

Se en video om F-serien her.


  • Del denne artikel på Facebook
  • Del denne artikel på Twitter
  • Del denne artikel på LinkedIn

 

 
 
 
 
 
Teknovation
 
 
Teknovation ApS
Sydvestvej 110, 1
2600 Glostrup
T. 46139000
F. 46139021
M. info@teknovation.dk
CVR Nr. 28680392

 
Copyright © Teknovation ApS
All Rights Reserved.
CMS: Scalar Media

Persondata- og cookiepolitik