Teknovation Logo
robot

 
  • Det er fuldt fortjent, at Yi Chan Xing (t.v.) får sølvmedaljen og de to legater. Hun har været enormt ivrig efter at lære industriteknikerfaget. Hendes 10- og 12-taller på uddannelse afspejler hendes ihærdighed, siger fastslår Imas-direktør Allan Rasmussen (t.h.).

8. maj 2024, kl. 11:41 

Imas hylder talentet Yi Chan Xing

Ved Imas A/S i Greve, er man stolte over, at Yi Chan Xing tirsdag modtog en velfortjent sølvmedalje fra Håndværkerforeningen i København. Talentet hyldes for hendes industritekniker-svendestykke. 


Tirsdag den 7. maj var Yi Chan Xing med til Håndværkerforeningen i Købehavns medaljefest på Københavns Rådhus, for at modtage en sølvmedalje. Samtidig modtog Yi Chan Xing to legater - det ene fra Kjøbenhavns Smedelaug, KSL, og det andet fra FTLU- Lærlingeforeningen.

”Det er fuldt ud fortjent, at Yi Chan Xing får sølvmedaljen og legaterne. Hun har været enormt ivrig efter at lære industriteknikerfaget. Hun har for eksempel haft en lille notesbog, stillet ekstra spørgsmål og nærstuderet programmerne. Så når hun én gang har set en opstilling på maskinen, har hun næste gang lavet hele opstillingen selv. Hendes 10- og 12-taller på uddannelse afspejler hendes ihærdighed,” siger Imas' direktør Allan Rasmussen.

Hun begyndte sin rejse hos Imas som voksenlærling for fem år siden, efter hun selv havde henvendt sig på maskinfabrikken. Og som færdigudlært er hun stadig – sin beskedne størrelse til trods – et stort aktiv i teamet, fremhæver direktøren:

”Selv om nogle af kollegerne har været ansat her i 20 år og er nogle vanedyr, så formår hun at forbedre deres ordenssans på en kærlig måde. Hendes bidrag til vores team går langt ud over hendes tekniske færdigheder. Hun har en unik evne til at løfte vores arbejdsmiljø og motivere sine kolleger,” siger Allan Rasmussen.

Yi Chan Xing er født og opvokset i Kina, men bor nu med sin mand og barn i Danmark. Fra Kina har hun en bachelorgrad i logistik, materialer og forsyning fra Tianjin University of Finance & Economics, som er beliggende et par timers kørsel fra Beijing. Hun har desuden arbejdet nogle år inden for dette felt i havnen og flere store firmaer i Guangzhou.

Modtagelsen af Håndværkerforeningen i Københavns sølvmedalje markerer hendes ekstraordinære bidrag til faget og bekræfter hendes rolle som et forbillede inden for metalindustrien.

Hendes vej til denne anerkendelse har været præget af dedikation, hårdt arbejde og en kontinuerlig stræben efter at forbedre sig. Hun er også tidligere blevet anerkendt.

I 2022 blev yi Chan Xing udpeget som Årets lærling af DI Roskilde Køge Bugt.


  • Del denne artikel på Facebook
  • Del denne artikel på Twitter
  • Del denne artikel på LinkedIn

 

 
 
 
 
 
Teknovation
 
 
Teknovation ApS
Sydvestvej 110, 1
2600 Glostrup
T. 46139000
F. 46139021
M. info@teknovation.dk
CVR Nr. 28680392

 
Copyright © Teknovation ApS
All Rights Reserved.
CMS: Scalar Media

Persondata- og cookiepolitik