Teknovation Logo
robot

 
  • Siden mandag morgen har der været installering og igangsætning af de to Mazak CNC-maskiner ved Produktionsteknik i Odense.

11. juni 2024, kl. 15:18 

To Mazak'er under installation hos Produktionsteknik

Ved ugens start var der rykind af to CNC-maskiner fra Mazak hos Produktionsteknik ApS i Odense, hvor der lige nu pågår installation og indkøring.


Der har fra ugens start været ekstra aktivitet ved Produktionstekniks faciliteter, idet hele to CNC-maskiner ankom med Bøjes Kran- & Maskintransport mandag, der siden er fulgt op af Mazak-serviceteknikere, som står for installation og indkøring.

Sådan lyder det fra virksomheden tirsdag, hvor man naturligt glæder sig til at tage de seneste investeringer i brug.

Annonce - artiklen fortsætter under banneret


Det er henholdsvis et CNC-drejecenter og et CNC-bearbejdningscenter.

CNC-drejecentret er Mazaks Quick Turn 250MSY, hvor modelnavnets tilføjelse dækker over adgang til fræsefunktion og Y-akse, ligesom maskinen er med Smooth G CNC-styring.

På fræsesiden er det et Mazak VCN 700-center, der i X har en aksevandring på 1.300 millimeter, i Y 700 og i Z 650 millimeter. Maskinen er med højhastighedsspindel på 15.000 omdrejninger/minuttet, understøttet af 22 kiloWatt integreret motor. Andre features er automatisk værktøjsskifter med dobbeltarm med 30 værktøjspladser i magasinet, høj stivhed, der muliggør kraftig bearbejdning, nøjagtighed og repeterbarhed, ligesom maskinen er med enkeltsidet dør for nemmere adgang, og ligesom på CNC-drejebænken, så er CNC-bearbejdningscentret også med seneste Smooth G CNC-styring.


  • Del denne artikel på Facebook
  • Del denne artikel på Twitter
  • Del denne artikel på LinkedIn

 

 
 
 
 
 
Teknovation
 
 
Teknovation ApS
Sydvestvej 110, 1
2600 Glostrup
T. 46139000
F. 46139021
M. info@teknovation.dk
CVR Nr. 28680392

 
Copyright © Teknovation ApS
All Rights Reserved.
CMS: Scalar Media

Persondata- og cookiepolitik