Teknovation Logo
robot

 
  • Pr. juli har Nordic åbnet op for en webshop med mere end 1.800 reservedele og forbrugsmaterialer til CNC-maskiner.

2. juli 2024, kl. 10:28 

Nordic har åbnet udbygget webshop

Som et ekstra tiltag over for brugere af CNC-maskiner har Nordic A/S netop etableret en webshop, hvor man online tilbyder mere end 1.800 reservedele og forbrugsmaterialer.


På hjemmesiden nordic.nu er der etableret en webshop, der giver brugerne i hele Norden adgang til mere end 1.800 reservedele og forbrugsmaterialer til CNC-maskiner, meddeler Middelfart-baserede Nordic.

Baggrunden for tiltaget er at virksomheden gerne vil gøre det nemmere for metal- og maskinindustrierne brugere at samle både reservedele og forbrugsmaterialer som filtre, tastestifter, olieprodukter under samme leverandør, så de slipper for at bruge tid på at shoppe rundt omkring, understreger Nordic.

Annonce - artiklen fortsætter under banneret


Webshop-området omfatter blandt andet alle firmaets Siemens-dele, der er udstyret med Siemens-nummer, så det er nemt for kunden at finde. Tilsvarende er der let adgang til produkter fra Heidenhain og Hexagon med videre.

De fleste Siemens-produkter henvender sig til hele industrien, så webshoppen er også interessant inden for brugere i eksempelvis procesindustrien, herunder fødevarebranchen og alle andre, der har maskiner med Siemens-produkter i el-skabet, understreger Nordic.

Man kan se både pris og lagerstatus direkte på hjemmeside-området.

Kom direkte til Nordics webshop ved at klikke her


  • Del denne artikel på Facebook
  • Del denne artikel på Twitter
  • Del denne artikel på LinkedIn

 

 
 
 
 
 
Teknovation
 
 
Teknovation ApS
Sydvestvej 110, 1
2600 Glostrup
T. 46139000
F. 46139021
M. info@teknovation.dk
CVR Nr. 28680392

 
Copyright © Teknovation ApS
All Rights Reserved.
CMS: Scalar Media

Persondata- og cookiepolitik