Teknovation Logo
robot

 
  • Amada Ventis-fiberlaserskæremaskinen var det store omdrejningspunkt for de næsten 200 besøgende kunder ved det fællesnordiske event i oktober.

27. november 2019, kl. 08:39 

Succesrig Amada Ventis-lancering

Amada Scandinavias fællesnordiske åbent hus i forrige måned, tiltrak næsten 200 interesserede kunder til lancering af seneste Amada Ventis-fiberlaser-generation og temaet: Fremtidens teknologi.


Pr. april samledes aktiviteterne i de hidtidige nationale selskaber under japanske Amada i Norden under Amada Scandinavia.

Det blev blandt andet markeret ved det fællesnordiske åbent hus i forrige måned i svenske Alingsås, der havde overskriften: Fremtidens teknologi.  

Over de tre oktoberdage var repræsentanter fra næsten 200 virksomheder i Finland, Norge, Sverige og Danmark forbi, og kunne nærstudere fem udstillede maskiner, hvor især den seneste Ventis-fiberlaser tiltrak sig opmærksomhed.

Ventis-fiberlaserskæreren blev vist med den aktuelt lancerede LBC-teknologi, som er dobbelt så hurtig som ved at bruge en konventionel 4 kiloWatt-fiberlaserskæremaskine. Det betyder, at skæring aluminium vil ske mellem to og tre gange hurtigere end hidtil, og tilmed ved et lavere energiforbrug, der kan reducere driftsomkostningerne med op til 75 procent i nogle tilfælde, fremhæver Amada.

Skærekvaliteten garanteres ved at reducere ruheden i snittet med cirka 50 procent sammenlignet med en konventionel maskine, mens grater minimeres til mindre end 10 mymeter. Og så muliggør Kerf Control-tilstand langvarig stabil skæring under automatiseret systemdrift.

Den seneste Ventis leveres med et arbejdsområde på 3.070 gange 1.550 gange 100 millimeter, og understøttes af Amadas AMNC 3i-kontrol. 


  • Del denne artikel på Facebook
  • Del denne artikel på Twitter
  • Del denne artikel på LinkedIn

 

 
 
 
 
 
Teknovation
 
 
Teknovation ApS
Sydvestvej 110, 1
2600 Glostrup
T. 46139000
F. 46139021
M. info@teknovation.dk
CVR Nr. 28680392

 
Copyright © Teknovation ApS
All Rights Reserved.
CMS: Scalar Media

Persondata- og cookiepolitik