Teknovation Logo
robot

 
  • TEC Ballerups aktuelt anskaffede Amada-pladesaks, model GXII 1230 med motoriseret baganslag og NC-styret snitspalte- og knivvinkeljustering.

26. september 2022, kl. 15:54 

Amada-pladesaks til TEC Ballerup

Amada Denmark har hos TEC Ballerup aktuelt leveret en Amada GXII 1230-pladesaks, der skal understøtte uddannelsesinstitutionens målsætning om at tilbyde teknologi, fuldt på højde med det de unge møder på deres lærlingepladser.


Ved Technical Education Copenhagen, TEC, i Ballerup, har man fået installeret en Amada-pladesaks, model GXII 1230 med motoriseret baganslag og NC-styret snitspalte- og knivvinkeljustering.

Smedeelever og -lærlinge arbejder således nu med noget af den seneste teknologi inden for klippeteknologi på smedeuddannelsen, og matcher med denne pladesaks de maskinteknologier, som de unge anvender på deres lærepladser, fremhæver TEC Ballerup.

Annonce - artiklen fortsætter under banneret


Smedeuddannelsen på TEC i Ballerup skal nemlig væe en moderne erhvervsuddannelse, der lærer elever og lærlinge at bruge kreativitet og hænder i samspil med teknologi fra højeste hylde.

”Bæredygtighed, innovation og det gode håndværk er vores daglige fokus i arbejdet med at sikre TECs smedeelever og -lærlinge den bedste uddannelse. Samtidig er det en prioritet, at lærlinge og deres virksomheder oplever, at TECs smedeværksted er tidssvarende og moderne. Vores nye Amada-pladesaks er med til at sikre dette og både lærlinge og faglærere smiler i disse dage ekstra bredt, når de skal i gang med klippeopgaver,” siger TEC-uddannelsesleder Charlotte Gjermandsen.

Hos Amada Denmark er man også rigtigt glade for at have leveret denne pladesaks og ser frem at fortsætte samarbejdet med TEC Ballerup, der er en af ni uddannelsesinstitutioner, hvor der står Amada-teknologi. 


  • Del denne artikel på Facebook
  • Del denne artikel på Twitter
  • Del denne artikel på LinkedIn

 

 
 
 
 
 
Teknovation
 
 
Teknovation ApS
Sydvestvej 110, 1
2600 Glostrup
T. 46139000
F. 46139021
M. info@teknovation.dk
CVR Nr. 28680392

 
Copyright © Teknovation ApS
All Rights Reserved.
CMS: Scalar Media

Persondata- og cookiepolitik