Teknovation Logo
robot

 
  • Platino Linear er seneste skud på stammen af laserskærere fra Prima Power.

2. april 2024, kl. 07:38 

Brugervenlig Platino fiberlaserskæremaskine

Prima Powers seneste skud på stammen af 2D-fiberlaserskæremaskiner, Platino Linear, er udviklet med øje for brugervenlighed kombineret med en omkostnings- og energieffektiv pladeskæring.


Seneste 2D-laserskæremaskine fra Prima Power Platino Linear har et reduceret "fodaftryk" på gulvet med 22 procent, i forhold til forgængeren.

Samtidig er der lagt vægt på at imødekomme de seneste muligheder på styringssiden, hvilket yderligere har gjort det mere enkelt at være operatør på maskinen, og få det fulde udbytte af laserskæringen, understreger Prima Power.

Annonce - artiklen fortsætter under banneret


Prima Power har også opnået yderligere effektivitet i selve laserskæringen, og kan derfor udnytte pladematerialet optimalt og har samtidig opnået op til 40 procent besparelse på gassiden samt et markant reduceret energiforbrug i øvrigt, fremhæves det.

Det livstidssmurte lineære drev sænker også kostprisen pr. emne, og reducerer energiforbruget, og således er Platino Linear producentens bud på kosteffektiv produktivitet i pladebearbejdningen, fastslås det.

Prima Power i er Danmark direkte repræsenteret gennem Prima Power Danmark, Langå.


  • Del denne artikel på Facebook
  • Del denne artikel på Twitter
  • Del denne artikel på LinkedIn

 

 
 
 
 
 
Teknovation
 
 
Teknovation ApS
Sydvestvej 110, 1
2600 Glostrup
T. 46139000
F. 46139021
M. info@teknovation.dk
CVR Nr. 28680392

 
Copyright © Teknovation ApS
All Rights Reserved.
CMS: Scalar Media

Persondata- og cookiepolitik