Teknovation Logo
robot

 
  • LEGO-koncernen samarbejde med Nissan indledes med en model af den ikoniske Nissan GT-R NISMO.

25. november 2019, kl. 15:28 

Nissan GT-R NISMO nu i LEGO-klodser

LEGO og Nissan har indgået et partnerskab, der har vakt den ikoniske Nissan GT-R NISMO til live i LEGO-klodser.


LEGO-koncernens CEO Niels B. Christiansen og Asako Hoshino, som er Executive Vice President hos Nissan, har ved japanske automobilproducents globale hovedkontor i Yokohama netop præsenteret en model, som hylder en af de mest ikoniske japanske superbiler – Nissan GT-R NISMO i LEGO-klodser.

“Ud over at kunne tilbyde en fantastisk og sjov bygge- og legeoplevelse håber vi, at denne model også vil inspirere børnene til at lære mere om ingeniørkunst, og hvordan man skaber ting i den virkelige verden. På samme måde, som ingeniørerne gennem årtier har forbedret denne bils design og præstationer, kan børnene bygge, adskille og genopbygge bilen, hvilket stimulerer vigtige færdigheder som kreativitet, vedholdenhed, problemløsning og kritisk tænkning. Vores mission er at inspirere dem til at blive fremtidens udviklere," sagde Niels B. Christiansen ved præsentationen.

Annonce - artiklen fortsætter under banneret


LEGO Speed Champions Nissan GT-R NISMO kommer til salg i hele verden i januar 2020. Det er et af de første sæt med temaet Speed Champions 2020, som bliver 25 procent større end i årene før. GT-R NISMO-modellen består af 298 LEGO-dele og omfatter autentiske og komplicerede detaljer fra den ægte racerbil i en relativt lille LEGO-model. Det var således en interessant udfordring for LEGOs chefdesigner Chris Stamp.

“I LEGO Speed Champions har vi altid en målsætning om at inkludere nye typer racerbiler. Og med fokus på drifting og racerløb var den rekordbrydende Nissan GT-R – og især den nye GT-R NISMO – øverst på vores ønskeliste. Autenticitet er altid det vigtigste for os, og vi brugte lang tid på at undersøge forskellige byggeteknikker, så vi kunne genskabe baglygterne korrekt, da de er en af de mest genkendelige detaljer på bilen. Jeg er virkelig tilfreds med resultatet!"

Hiroshi Tamura, som er Nissans Chief Product Specialist for GT-R og uformelt går under navnet “Mr. GT-R”, godkendte LEGOS modelbil:

“GT-R har været en del af mit liv, siden jeg var 10 år gammel. Arbejdet med LEGO-koncernen vækkede den 10-årige dreng i mig, og jeg fik genopfrisket, hvad der gør GT-R til noget helt særligt for mig. Det er utroligt så meget LEGO-koncernens opmærksomhed på detaljerne minder mig om vores egne håndværkere". 


  • Del denne artikel på Facebook
  • Del denne artikel på Twitter
  • Del denne artikel på LinkedIn

 

 
 
 
 
 
Teknovation
 
 
Teknovation ApS
Sydvestvej 110, 1
2600 Glostrup
T. 46139000
F. 46139021
M. info@teknovation.dk
CVR Nr. 28680392

 
Copyright © Teknovation ApS
All Rights Reserved.
CMS: Scalar Media

Persondata- og cookiepolitik