Teknovation Logo
robot

 
  • På K-messen til oktober i Düsseldorf vil østrigske Engel yderligere skærpe sin i forvejen bæredygtige og grønne profil, fremhæver producetens CTO, dr. Gerhard Dimmler.

22. juni 2022, kl. 15:52 

Engel prioriterer grønt på K 2022

Forberedelserne intensiveres blandt producenterne frem mod årets vigtigste messe for plastindustrien, såvel som for den øvrige kunststofindustri, K 2022, der holdes 19. til 26. oktober i Düsseldorf. Det gælder også hos østrigske Engel, hvor særligt det grønne vil være i fokus, fastslår CTO, dr. Gerhard Dimmler.


Hvis man sammenligner plastsprøjtestøbemaskinerne inden for nogenlunde samme klasse i lukkekraft og Performance, så er Engel blandt de førende, når det gælder energieffektivtet og produktivitet samt ikke mindst produktkvalitet på slutemnerne, fremhæver producentens CTO, dr. Gerhard Dimmler.

Det er vigtige faktorer, når det gælder et så beskedent CO2-udslip som muligt. Hertil kommer producentens mangeårige udviklingsarbejde i forhold til brug af stadig mere bæredygtige genbrugsplastmaterialer samt ikke mindst den opbyggede viden om mulige CO2-besparelser ved rigtig brug af tilhørende periferiudstyr, værktøjsforme samt materialer, påpeger Gerhard Dimmler.

Annonce - artiklen fortsætter under banneret


Det er alt sammen meget godt. Og sandt at sige, så hjælper det kun, hvis den opbyggede viden også anvendes hos maskinproducentens kunder. Derfor er der også etableret et verdensomspændende netværk omkring maskinleverancerne, der kan supportere arbejdet. Og det vil yderligere blive udbygget med services og videnformidling i forbindelse med den kommende K 2022-messe, der ubestridt er verdens vigtigste mødested for kunststofverdenens producenter og brugere, når den holdes hvert tredje år - denne gang 19. til 26. oktober i Messe Düsseldorf-centret, hvor alle haller vil være i brug.

Her vil Engel, som altid, være tilstede med de seneste teknologier i produktprogrammet, men samtidig stiller endnu skarpere på hvordan CO2-aftrykket minimeres og vigtigheden af at produkter såvel som fremstillingens restprodukter indgår i cirkulære systemer, så der ikke skal fremstilles yderligere unødig plast, understreger Gerhard Dimmler:

"Objektivt, så er den største effekt, når plast fra cirkulære genvindingskilder anvendes. Hvis ikke 100 procent, så i størst muligt omfang. Det slår markant igennem i slutproduktets CO2-fodaftryk," siger Gerhard Dimmler.

Kundekrav har allerede drevet maskin- og øvrige udstyrsproducenter langt, og arbejdet fortsættes, hvilket vil blive afspejlet af de opstillinger og produktlanceringer, som Engel vil bringe med til Düsseldorf, fremhæver Gerhard Dimmler videre.


  • Del denne artikel på Facebook
  • Del denne artikel på Twitter
  • Del denne artikel på LinkedIn

 

 
 
 
 
 
Teknovation
 
 
Teknovation ApS
Sydvestvej 110, 1
2600 Glostrup
T. 46139000
F. 46139021
M. info@teknovation.dk
CVR Nr. 28680392

 
Copyright © Teknovation ApS
All Rights Reserved.
CMS: Scalar Media

Persondata- og cookiepolitik