Teknovation Logo
robot

 
  • Østrigske Engel holder for første gang et større fysisk arrangement under temaet Digital Days fra 18. til 20. juni ved hovedkvarteret i Schwertberg.

29. april 2024, kl. 07:38 

Stadig pladser på nordisk Engel-tur

Sidste dato for tilmelding til Engel Danmarks tur til årets Digital Days-arrangement nærmer sig. Selve arrangementet finder sted 18. til 20. juni, og er en fælles nordisk tur med kollegaer og kunder fra Sverige og Finland.


Engels Digital Days-event og en fabriksrundvisning på Engels værk i østrigske Schwertberg er på programmet den 18. til 20. juni.

Og der vil også være en introduktion til Mucell & Co-Injection, fremhæver Engel Danmark.

Annonce - artiklen fortsætter under banneret


Et tema i markedet, der er svært at komme udenom, er AI, og her vil virksomhedens AI-ekspert Malcom Werchota under temadagene komme med sit syn på, hvordan aktuelle AI-værktøjer hurtigt og bæredygtigt kan tage produktionen til et nyt niveau.

Andendagen er primært afsat til workshops og andre aktiviteter i kundeteknologicenteret, udstillede demostationer og fabriksundvisninger.

Og tredjedagen går i dybden med producentens iQ-system, hvor kunder kan udveksle erfaringer og tage diskussioner med virksomhedens eksperter på området.

Engel Digital Days-arrangementet løber af stablen fra den 18. til 20. juni, og tilmelding til fællesturen sker ved henvendelse til Engel Danmark senest på onsdag, den 1. maj.


  • Del denne artikel på Facebook
  • Del denne artikel på Twitter
  • Del denne artikel på LinkedIn

 

 
 
 
 
 
Teknovation
 
 
Teknovation ApS
Sydvestvej 110, 1
2600 Glostrup
T. 46139000
F. 46139021
M. info@teknovation.dk
CVR Nr. 28680392

 
Copyright © Teknovation ApS
All Rights Reserved.
CMS: Scalar Media

Persondata- og cookiepolitik