Teknovation Logo
robot

 
  • Addifab udstillede muligheder for emner, der kan sprøjtestøbes med såkaldte bløde polymerforme gennem firmaets FIM-teknologi.

30. oktober 2019, kl. 16:03 

I dybden med 3D-printede sprøjtestøbeforme

ATV-Semapp holder 2. december en temadag på DTU om 3D-fotopolymerprint og ikke mindst mulighederne det giver i forhold til at producere sprøjtestøbeforme, der kan fremstille mere komplicerede emner.


Ifølge arrangørerne af temadagen '3D Polymer Printing and its Integration into Manufacturing Systems – Advances and Challenges', ATV-Semapp, så vil ikke mindst teknologien Freeform Injection Moulding, FIM, være i fokus.

Produktionsformen har i en årrække været under udvikling på DTU og er senest under kommercialisering gennem Jyllingevirksomheden Addifab, der også stiller med en række oplægsholdere på dagen herunder direktør, Lasse Staal.

Annonce - artiklen fortsætter under banneret


På dagen vil det desuden være muligt at få et indblik i de seneste muligheder med fotopolymerbaseret 3D-print gennem et teknologi-review-oplæg fra seniorforsker ved DTU, David Bue Pedersen.

Og som afslutning giver ph.d-studerende ved DTU Compute, Morten Hannemose, et indblik i mulighederne med og nødvendigheden af for fremtiden at kunne sammenligne 3D-printede emner med deres digitale tvillingfiler.


  • Del denne artikel på Facebook
  • Del denne artikel på Twitter
  • Del denne artikel på LinkedIn

 

 
 
 
 
 
Teknovation
 
 
Teknovation ApS
Sydvestvej 110, 1
2600 Glostrup
T. 46139000
F. 46139021
M. info@teknovation.dk
CVR Nr. 28680392

 
Copyright © Teknovation ApS
All Rights Reserved.
CMS: Scalar Media

Persondata- og cookiepolitik