Teknovation Logo
robot

 
  • 9. til 12. juni 2021 holdes der igen Technology Days ved Arburg i sydtyske Lossburg.

21. september 2020, kl. 16:58 

Arburg Technology Days til juni

Rækken af Technology Days hos sydtyske Arburg i Lossburg springer 2020 over. Næste Technology Days er derfor planlagt til dagene 9. til 12. juni 2021.


I en længere årrække har der været årlige Technology Days-events ved Arburg-hovedsædet i schwäbische Lossburg. Det skulle der også have været i marts 2020, men Covid-19-krisen aflyste arrangementet.

Det har ført til en række ændringer i det kommende Technology Days, meddeler Arburg. Dels er arrangementet først i 2021, og dernæst, så bliver det senere på året, i dagene 9. til 12. juni.

Annonce - artiklen fortsætter under banneret


Deltagere, der traditionelt også omfatter en større dansk delegation, arrangeret af salgs- og serviceselskabet Arburg A/S, Greve, vil dér kunne besigtige omtrent 45 af de seneste plastsprøjtestøbemaskiner i produktprogrammet, i en række opstillinger, hvor de anvendes Live i udstillingsområdet i Arburgs store demo-faciliteter.

I området vil også være et dedikeret område for Additive Manufacturing, AM, hvor Arburg i de senere år også har oplevet tiltagende succes med rækkenaf Freeformer-maskiner.

Der bliver traditionen tro også lejlighed til at komme rundt på hele værket, og besigtige fremstillingen af maskinerne, ligesom der løbende, dagene igennem, vil være indlæg på flere sprog, med aktuelle plast-tekniske emner i fokus.

Arburg opfordrer derfor interesserede til allerede nu at krydse dagene af i kalenderen.


  • Del denne artikel på Facebook
  • Del denne artikel på Twitter
  • Del denne artikel på LinkedIn

 

 
 
 
 
 
Teknovation
 
 
Teknovation ApS
Sydvestvej 110, 1
2600 Glostrup
T. 46139000
F. 46139021
M. info@teknovation.dk
CVR Nr. 28680392

 
Copyright © Teknovation ApS
All Rights Reserved.
CMS: Scalar Media

Persondata- og cookiepolitik