Teknovation Logo
robot

 
  • AE-N-serien er den seneste serie af fræsere fra OSG til ikke-jernholdige materialer, der blev introduceret sidst i 2021. Peter Kramer vil gerne fremhæve den, da virksomheden har fået rigtig god feedback fra kunderne ikke mindst, hvad angår overfladefinish og standtid.

19. juni 2022, kl. 22:32 

OSG-satsning på præcision og holdbarhed

teknovationNr. 8 - 2022  OSG har sat alle sejl i udviklingen af værktøjer på tværs af alle hovedgrupper. Samtidig oplever direktør for OSG Scandinavia, Peter Jørgensen, en ketchupeffekt i forhold til kundeprojekter.


Efter flere års pandemi-stilstand, hvor det har været svært at tage ud til kunderne, og for kunderne at komme på besøg hos OSG i Japan, var Elmia Verktygsmaskiner-messen midt i maj en længe ventet branchebegivehed for OSG Scandinavias danske direktør, Peter Jørgensen.

Selvom det har været svært at komme rundt til virksomhederne, så har værktøjsproducenten ikke ligget på den lade side, understreger han.
 

Annonce - artiklen fortsætter under banneret


Kunderne har således nu mulighed for at få meget ny information om en lang række opdaterede produkter på tværs af alle hovedgrupper, der vil kunne forbedre deres produktion.

Og behovet for at høre, hvad virksomheden kunne fortælle om af nyheder, var bestemt til at tage at føle på i det smålandske.

Begivenheden bød da også på en masse leads, Peter Jørgensen efterfølgende skulle følge op på, og som i øvrigt kommer oven i de allerede mange andre aftaler, der er opstået som en form for ketchupeffekt efter samfundet er åbnet op igen, påpeger han.

Læs hele den spændende artikel ved at klikke på lænken her.


  • Del denne artikel på Facebook
  • Del denne artikel på Twitter
  • Del denne artikel på LinkedIn

 

 
 
 
 
 
Teknovation
 
 
Teknovation ApS
Sydvestvej 110, 1
2600 Glostrup
T. 46139000
F. 46139021
M. info@teknovation.dk
CVR Nr. 28680392

 
Copyright © Teknovation ApS
All Rights Reserved.
CMS: Scalar Media

Persondata- og cookiepolitik