Teknovation Logo
robot

 
  • Søskendeparret Susanne og Jesper Damvig foran den seneste 3D-printteknologi i huset i form af en Stratasys H350 med SAF-teknologi.

19. juni 2022, kl. 23:12 

Maskinerne vælter ind

teknovationNr. 8 - 2022  Prototal Damvig i Taastrup fortsætter med at udvide produktionen. Størstedelen af en arealudvidelse på 800 kvadratmeter er nu ved at være på plads, herunder installationen af flere forskellige maskintyper.


”Vi har for alvor fået musklerne til at vækste.”

Sådan lyder budskabet fra en travl direktør for Prototal Damvig, Susanne Damvig, her godt to og et halvt år efter salget af hende og broderen, Jesper Damvigs, livsværk til svenske Prototal Group.
 

Annonce - artiklen fortsætter under banneret


Hun har således hænderne fulde med en boomende ordreindgang, kombineret med istandsættelsen af lokaler og installation af nye maskiner, understreger hun.

På processiden er den seneste nyhed lanceringen af SAF-teknologi, der står for Selective Absorption Fusion Technology.

Taastrup-virksomheden har faktisk i flere år været dybt involveret i det hemmelige arbejde med at afprøve og udvikle teknologien gennem et samarbejde med opfinderne af teknologien, der sidste år blev opkøbt af amerikanske Stratasys.

Herudover er der også tilføjet en helt ny EOS Formiga SLS-maskine såvel som en række andre maskiner til efterbearbejding af emner, lyder det fra Susanne Damvig.

Læs hele den spændende artikel i onlineversionen ved at klikke på lænken her.


  • Del denne artikel på Facebook
  • Del denne artikel på Twitter
  • Del denne artikel på LinkedIn

 

 
 
 
 
 
Teknovation
 
 
Teknovation ApS
Sydvestvej 110, 1
2600 Glostrup
T. 46139000
F. 46139021
M. info@teknovation.dk
CVR Nr. 28680392

 
Copyright © Teknovation ApS
All Rights Reserved.
CMS: Scalar Media

Persondata- og cookiepolitik