Teknovation Logo
robot

 
  • Der er nu åbent for tilmeldinger til Zeiss' onlineevent Quality Innovation Days, der holdes fra den 15. til 19. april.

19. marts 2024, kl. 11:34 

Zeiss stiller skarpt på metrologi i uge 16

En intens uge 16 venter når Zeiss holder digitale Quality Innovation Days, der byder på aktiviteter over dagene 15. til 19. april med keynote-sessioner om fremtiden for måleteknologi og software inden for kvalitetsstyring.


Der er nu åbnet for tilmeldinger til Zeiss holder digitale Quality Innovation Days i uge 16, hvor man kan følge keynote-sessioner om fremtiden for måleteknologi og software inden for kvalitetsstyring i dagene 15. til 19. april.

Metrologi-interesserede inviteres således til fire digitale Quality Innovation Days med gode muligheder for at opnå yderligere indsigt og udveksle idéer og erfaringer med eksperter fra hele verden, fremhæver Carl Zeiss AG.

Som deltager i årets Zeiss Quality Innovation Days kan kvalitets- og metrologiprofessionelle fra hele verden deltage i en eller flere branchespecifikke events med anerkendte brancheeksperter, der på spændende keynote-sessioner vil sætte fremtiden for måleteknologi og software inden for kvalitetsstyring i fokus.

Deltagerne kan også vælge blandt et stort udvalg af breakout-sessioner, hvor man kan udbygge sin viden og lære af andre brugere. Da der vil være tale om interaktive formater, kan man stille spørgsmål direkte til branchefolk og til Zeiss-eksperter.

Se mere om Quality Innovation Days på producentens hjemmeside ved at klikke på lænken:her


  • Del denne artikel på Facebook
  • Del denne artikel på Twitter
  • Del denne artikel på LinkedIn

 

 
 
 
 
 
Teknovation
 
 
Teknovation ApS
Sydvestvej 110, 1
2600 Glostrup
T. 46139000
F. 46139021
M. info@teknovation.dk
CVR Nr. 28680392

 
Copyright © Teknovation ApS
All Rights Reserved.
CMS: Scalar Media

Persondata- og cookiepolitik