Teknovation Logo
robot

 
  • Forskellige 3D skanningsteknologier kommer i fokus på Moesgaard Museum den 14. og 15. maj.

20. marts 2024, kl. 12:52 

3D skan-konferencer på Moesgaard Museum

14. og 15. maj inviteres interesserede med til Moesgaard Museum, hvor der i forbindelse med ’HandsOnMetrology Tour’ holdes to konferencer om 3D skanning.


I maj måned tager Zebicon på landevejen og holder konference om 3D skanning i forbindele med ”HandsOnMetrology Tour”, der har til formål at informere SMV'er, museer og kunstnere om, hvordan de kan bruge 3D skanning i hverdagen. Konferencen byder på præsentation af forskellige skanningsteknologier, workshops med livedemonstration af udstyret og eksempler på praktisk anvendelse.

Der holdes 14. respektive 15. maj to konferencer med hvert sit fokusområde, men begge på lokationen Moesgaard Museum, der ikke et et tilfældigt valg. Museet bruger nemlig med jævne mellemrum 3D skanning som led i deres innovative og interaktive udstillinger, og temaet for konferencen den 14. maj er netop design, kunst og kulturarv.

Konferencen den 15. maj henvender sig til industrien med konstruktion, kvalitetsstyring og dokumentation i fokus, og er særligt målrettet design- og udviklingsafdelinger, samt måleteknik- og kvalitetsfolk.

Der er plads til 30 deltagere på hver konference, og tilmelding skal ske via virksomhedens hjemmeside.


  • Del denne artikel på Facebook
  • Del denne artikel på Twitter
  • Del denne artikel på LinkedIn

 

 
 
 
 
 
Teknovation
 
 
Teknovation ApS
Sydvestvej 110, 1
2600 Glostrup
T. 46139000
F. 46139021
M. info@teknovation.dk
CVR Nr. 28680392

 
Copyright © Teknovation ApS
All Rights Reserved.
CMS: Scalar Media

Persondata- og cookiepolitik