Teknovation Logo
robot

 
  • På standen kan vil det eksempelvis være muligt at få et Smart Factory Consulting Quick Check, hvis man skriver sig op på Trumpfs temahjemmeside for Blechexpo 2019-messen.

18. oktober 2019, kl. 07:42 

Trumpf klar til Blechexpo 2019

Blechexpo 2019-messen løber af stablen fra den 5. til 8. november, og for Trumpf er digitaliseringen af produktionen såvel som smart service og underhold af maskiner de primære temaer.


Ved årets store begivenhed på inden for den pladebearbejdende industri, den 14. udgave af pladebearbejdningsmessen Blechexpo, er Trumpf igen på ’hjemmebane’ ved Stuttgart-eventet.

Årets tema for virksomheden er digitaliseringen af produktionen såvel som smart service og underhold af maskiner.

Annonce - artiklen fortsætter under banneret


”Vi fremstiller meget produktive maskiner, så kun 20 procent af omkostningerne ved udførsel af et produktionsjob kan i dag relateres til selve bearbejdningsfasen på produktionsmaskinen. Ved hjælp af vores opkoblede produkter og tjenester kan kunderne nu også øge effektiviteten af Up Stream- og Down Stream-processer væsentligt,” siger Chief Executive Officer Machine Tools hos Trumpf, Heinz-Jürgen Prokop, og uddyber, at virksomheden på standen vil vise, hvordan aktuelle digitale løsninger kan reducere de ressourcer, det kræver at udføre en ordre, med op til 50 procent.

Blandt andet præsenteres en helt ny softwareløsning, der kan gøre medarbejderes arbejdsliv væsentligt nemmer, og så vil muligheden for at opkoble eksisterende ældre maskineri med sensorer og software, blive demonstreret, påpeges det.

Traditionen tro præsenterer Trumpf selvfølgelig en længere række maskiner, og blandt de på forhånd annoncerede er produkterne TruMark Station 7000 R, TruLaser 3030 fiber-laserskæreren med automationssystem og TruLaser Weld 5000.

”I dag er digitale løsninger en forudsætning for at automatisere produktionsprocesser. De kan anvendes til at optimere produktionsprocesser, forbedre kvaliteten, undgå nedetid og opnå en mere jævn fordeling af arbejdet på tværs af alle maskiner og arbejdsstationer,” konstaterer Heinz-Jürgen Prokop.

Trumpfs hovedstand ligger i hal 1, stand 1404, og i hal 7, stand 7404, udstiller Trumpf Power Tools. Virksomhedens produkter forhandles i dag af AVN Pladeteknik A/S.


  • Del denne artikel på Facebook
  • Del denne artikel på Twitter
  • Del denne artikel på LinkedIn

 

 
 
 
 
 
Teknovation
 
 
Teknovation ApS
Sydvestvej 110, 1
2600 Glostrup
T. 46139000
F. 46139021
M. info@teknovation.dk
CVR Nr. 28680392

 
Copyright © Teknovation ApS
All Rights Reserved.
CMS: Scalar Media

Persondata- og cookiepolitik