Teknovation Logo
robot

 
  • Remmert vil på Blechexpo 2019 blandt andet demonstrere øget modularitet i pladebearbejdningsteknologien, fremhæver firmaet.

21. oktober 2019, kl. 08:59 

Remmert redefinerer pladebearbejdning

5. til 8. november er der Blechexpo 2019, og den samtidige Schweisstec 2019, i Stuttgart, hvor en række af de førende producenter vil være på plads. Blandt andet Remmert GmbH, som i år vil vise, hvordan man er klar til at redefinere pladebearbejdningen.


Hos Maskingruppen A/S ser man aktuelt frem mod Blechexpo 2019-messen i Stuttgart, hvor den danske forhandler blandt andet vil være repræsenteret hos tyske Remmert.

Og netop Remmert er aktuelle med flere tiltag, som ventes at vække opsigt i Stuttgart, oplyser producenten, der har givet messedeltagelsen overskriften: Remmert redefinerer pladebearbejdningen.

Annonce - artiklen fortsætter under banneret


Producenten vil på standen demonstrere hvordan et integreret materialeflow kan opnåes med de seneste automatiseringsløsninger.

Det skyldes en højere grad af modularitet, som omfatter både prodcentens maskiner såvel som hele fremstillingslinjer, understreges det videre, uden at Remmert vil afsløre hele planen for messedeltagelsen denne gang. I stedet håber producent, og Maskingruppen, at besøgende vil komme forbi standen, og se eksemplerne i praksis.


  • Del denne artikel på Facebook
  • Del denne artikel på Twitter
  • Del denne artikel på LinkedIn

 

 
 
 
 
 
Teknovation
 
 
Teknovation ApS
Sydvestvej 110, 1
2600 Glostrup
T. 46139000
F. 46139021
M. info@teknovation.dk
CVR Nr. 28680392

 
Copyright © Teknovation ApS
All Rights Reserved.
CMS: Scalar Media

Persondata- og cookiepolitik