Teknovation Logo
robot

 
  • Slidstyrke på trang plads er muligt med Igus´ seneste coatingmateriale, fremstillet af tribologisk optimeret Iglidur-plast, som gør metaloverflader slidstærke. (Illustration: Igus GmbH)

Teknovation nr. 18/2019

Slidstærk Iglidur-belægning

Iglidur coatingteknologi med tribo-plast gør metaloverflader slidstærke, fremhæver Igus GmbH.


Igus har udviklet yderligere tre materialer fremstillet af vedligeholdsfri tribo-polymerer som coatingmateriale til metalemner som -plader, ventiler eller endda aksler. Det betyder, at brugere der ikke har plads til installation af et glideleje, nu har adgang til en slidstærk, kompakt og økonomisk løsning, fremhæver den tyske producent.

På flere emner er der brug for stadig flere løsninger inden for glidelejeteknologi da hver millimeter tæller. For at leve op til, de seneste krav ved maskinudvikling har Igus anvendt sine erfaringer med udvikling af tribologisk optimerede plastmaterialer og har nu udviklet tre vedligeholds- og smørefri tribo-polymerer som coatingmaterialer specielt til brug på stærkt begrænset plads.

Annonce - artiklen fortsætter under banneret


Herved er der nu adgang til ikke bare smørefri Iglidur-glidelejer, men også Iglidur-coatingservice til metaloverflader med Ilidurmaterialet IC-01 og de seneste IC-02-, IC-03- og IC-06-materialer, der kan anvendes i ventiler, pumper, føringsplader og føringssystemer.

Flere informationer: her


  • Del denne artikel på Facebook
  • Del denne artikel på Twitter
  • Del denne artikel på LinkedIn

 

Mest læste

 
 
 
 
 
Teknovation
 
 
Teknovation ApS
Sydvestvej 110, 1
2600 Glostrup
T. 46139000
F. 46139021
M. info@teknovation.dk
CVR Nr. 28680392

 
Copyright © Teknovation ApS
All Rights Reserved.
CMS: Scalar Media