Teknovation Logo
robot

 
  • Den første revisionsbølge inkluderer produktionssteder i Belgien, Tyskland, Spanien og Frankrig. Efter den indledende fase vil yderligere ArcelorMittal-fabrikker rundt om i verden blive en del af programmet, påpeges det.

9. december 2019, kl. 07:28 

Stålgigant indfører bæredygtighedsprogram

ArcelorMittal investerer i et nyt bæredygtighedsprogram i Europa, døbt ResponsibleSteel, der skal certificere virksomhedens fabrikker.


Den Luxemburg-baserede stålgigant ArcelorMittal planlægger at gennemføre et nyt bæredygtighedsprogram overalt i Europa med det formål at sikre en certificering fra Non-Profit-industriorganisationen ResponsibleSteel af koncernens fabrikker i Europa.

Det skal ske gennem et 12-måneders program, der giver hvert produktionssted mulighed for at bevise, at virksomhedens produktionsprocesser opfylder strengt definerede standarder på tværs af en lang række sociale, miljømæssige og regeringsmæssige kriterier, fremhæves det.

Ifølge organisationen bag ResponsibleSteel, er der tale om branchens første globale multistakeholder-standard og -certificeringsinitiativ dedikeret til at definere og fremme ansvarlig praksis med det formål at forbedre forhold, der påvirker faktorer som klimaændringer og drivhusgasemissioner, vandforbrug og biodiversitet, menneskerettigheder og arbejdstagerrettigheder, community-relationer og forretningsintegritet.

ResponsibleSteel-certificeringen sker i samarbejde med with IRMA (The Initiative for Responsible Mining Assurance), TSM (the Mining Association of Canada’s ‘Towards Sustainable Mining’ program) samt andre standardinitiativer i minesektoren for at forsikre køberne om, at det fremstillede jern og stål er ansvarligt frembragt gennem forsyningskæden, konstateres det.


  • Del denne artikel på Facebook
  • Del denne artikel på Twitter
  • Del denne artikel på LinkedIn

 

 
 
 
 
 
Teknovation
 
 
Teknovation ApS
Sydvestvej 110, 1
2600 Glostrup
T. 46139000
F. 46139021
M. info@teknovation.dk
CVR Nr. 28680392

 
Copyright © Teknovation ApS
All Rights Reserved.
CMS: Scalar Media

Persondata- og cookiepolitik