Teknovation Logo
robot

 
  • Design og bestil aksler på sekunder med Drylin-akselkonfiguratoren, opfordrer Igus.

11. december 2019, kl. 08:01 

Føringsaksler konfigueres på sekunder

Igus meddeler, at den tyske fabrikant har udviklet et gratis og frit tilgængeligt onlineværktøj med Drylin-akselkonfigurator. I kun tre trin, har brugeren mulighed for at vælge den rette aksel, i den påkrævede længde, i syv forskellige materialer, bearbejde aksel og akselende med affasninger og not, og bestille konfigurationen.


Igus gør det nu muligt at designe aksler uden et Cad-program. Med det gratis onlineværktøj Drylin-akselkonfigurator, udvides udvalget af praktiske onlineservices, så leveringstiden kan forkortes og behovet for teknisk viden eller Cad-software fjernes.

I online-konfiguratoren kan brugeren vælge mellem syv forskellige akselmaterialer med diametre fra 6 til 50 millimeter, bearbejde akslen og bearbejdede ender efter ønske. Samtidig oplyses prisen for konfiguration og den kan bestilles direkte. Igus leverer STEP-fil af akslen og den tekniske dimensionstegning som PDF-download. Det lader brugeren videreudvikle applikationen direkte på den konfigurerede aksel. 

I det første trin i Drylin-akselkonfiguratoren vælger brugeren diameter, længde samt antallet af påkrævede aksler. Herefter vælges det rette materiale med den ideelle overfladebehandling. Ud over hårdtbelagte aluminiumaksler og hærdede eller forkromede stålaksler, tilbydes også adskillige hærdede rustfrit stål-materialer og VA-aksler.

I det andet trin kan brugeren bearbejde akslen og eventuelt akselender, og tilføje diverse bearbejdningstrin samt 14 standardelementer som affasninger, huller, gevind eller noter.

I det sidste trin får kunden en oversigt over konfigurationen med en bulkpris og en leveringstid. Her kan akslen bestilles, eller der kan anmodes om et tilbud, downloade dimensionstegning og Cad-data for produktet. Der er også mulighed for at gemme konfigurationen eller dele den med kolleger via et link, hvilket er specielt praktisk ved udvikling af store projekter. Efter ordremodtagelse sendes den digitalt til fabrikken, hvor akslen produceres af Igus inden for mellem tre og seks dage, og herefter afsendes.


  • Del denne artikel på Facebook
  • Del denne artikel på Twitter
  • Del denne artikel på LinkedIn

 

 
 
 
 
 
Teknovation
 
 
Teknovation ApS
Sydvestvej 110, 1
2600 Glostrup
T. 46139000
F. 46139021
M. info@teknovation.dk
CVR Nr. 28680392

 
Copyright © Teknovation ApS
All Rights Reserved.
CMS: Scalar Media

Persondata- og cookiepolitik