Teknovation Logo
robot

 
  • Med lanceringen af KR Iontec-serien, melder Kuka sig parat med efterfølgeren til KR 60-3.

27. januar 2020, kl. 14:51 

Kuka KR Iontec efterfølger KR 60-3

Kuka lancerer aktuelt en produktserie på markedet kaldet KR Iontec, der er udset som efterfølger til KR 60-3, og således sætter øgede fleksibilitetsstandarder i kategorien for mellemstor nyttelast. Den er designet til drift i traditionelle og digitale produktionsmiljøer.


Kuka meddeler, at man med KR Iontec giver adgang til en løsning, der kan benyttes i enhver installationsposition – på gulvet, på væggen eller skråt. Muligheden for at konvertere den installerede robots nyttelast fra 30 til op til 70 kilogram gør den også fleksibel. Endvidere har KR Iontec, med en maksimal rækkevidde på 3.100 millimeter, det største arbejdsområde i klassen, fremhæver Augsburg-producenten.

Den længere rækkevidde giver evnen til at arbejde tæt på selve robotten, og med det udvidede arbejdsareal under robotten, udnytter KR Iontec sit arbejdsområde på optimal vis, hedder det videre. Robottens begrænsede pladskrav, med et 30 procent mindre opstillingsareal og 10 procent mere strømlinet forstyrrelseskontur, muliggør et mere kompakt celledesign end hidtil med KR 60-3-serien, som den også er udset til at efterfølge. 

"Kraftig, slank, fleksibel, og ikke mindst egnet til fremtidens digitale produktionsmiljøer: Med KR Iontec leverer vi nøjagtigt, hvad markedet forventer af en robot i kategorien for mellemstore nyttelaster. Og mere til," fremhæver salgschef Joacim Lorentsson, Kuka Nordic.

KR Iontec har de laveste vedligeholdskrav i sin klasse, fremhæver han videre. Vedligeholdsomkostningerne reduceres blandt andet af det faktum, at robotten kræver færre reservedele, og at der i gennemsnit kun er behov for olieskift efter hver 20.000 timers drift. Som følge af det reducerede energiforbrug, der skyldes den forbedrede drivteknik og lavere robotvægt, er driftsomkostningerne også lavere. KR Iontecs tekniske tilgængelighed er over 99 procent, og gennemsnitstiden mellem driftsvigt er omkring 400.000 timers drift.

Performance Mode sikrer samtidig højere ydeevne, dynamik og effektivitet. Path Mode muliggør nøjagtig kontinuerlig banekørsel ved alle hastigheder med absolut nøjagtighed og præcision. Dynamic Mode kan benyttes til at minimere cyklustider. KR Iontec kan bestilles allerede nu, med forventet levering af de første modeller planlagt til april.


  • Del denne artikel på Facebook
  • Del denne artikel på Twitter
  • Del denne artikel på LinkedIn

 

 
 
 
 
 
Teknovation
 
 
Teknovation ApS
Sydvestvej 110, 1
2600 Glostrup
T. 46139000
F. 46139021
M. info@teknovation.dk
CVR Nr. 28680392

 
Copyright © Teknovation ApS
All Rights Reserved.
CMS: Scalar Media

Persondata- og cookiepolitik