Teknovation Logo
robot

 
  • BITVA overrækker elevprisen 2020 i forbindelse med det kommende BITVA 24h-arrangement den 5. november.

18. september 2020, kl. 16:04 

Tid for BITVA-elevpris-indstillinger

Elever ved medlemsvirksomhederne i Brancheforeningen for Industriel Teknik, Værktøj & Automation, BITVA, kan årligt indstilles til den prestigefylde BITVA-elevpris. Fristen for indstillingerne er i år den 15. oktober. 


Nu er det tid til at indstille de bedste elever fra BITVA-medlemsvirksomhederne. Fristen er 15/10 og indstillingen sendes til sekretariatet (mea@danskerhverv.dk). Vinderen af elevprisen vil modtage 5.000 kroner og blive fejret ved årets BITVA 24h-arrangementet den 5. november.

Og hvad er det så for nogle elever BITVA søger efter? Det er elever, der både skal have udvist særlig interesse og engagement for brancheområdet, stor selvstændighed og initiativ samt været (og er) et godt eksempel for sine kollegaer. Endeligt er det et krav, at de har deltaget i undervisningen på EUD/EUX samt været elev/lærling/voksenlærling inden for det sidste år i en virksomhed som er medlem af BITVA.

Indstillingerne vil blive vurderet af elevprisudvalget, og hæderen og præmien er en anerkendelse af de unges engagement i branchen.


  • Del denne artikel på Facebook
  • Del denne artikel på Twitter
  • Del denne artikel på LinkedIn

 

 
 
 
 
 
Teknovation
 
 
Teknovation ApS
Sydvestvej 110, 1
2600 Glostrup
T. 46139000
F. 46139021
M. info@teknovation.dk
CVR Nr. 28680392

 
Copyright © Teknovation ApS
All Rights Reserved.
CMS: Scalar Media

Persondata- og cookiepolitik