Teknovation Logo
robot

 
  • Qirox er det seneste brand fra Cloos, der omfatter alle løsninger
    til automatiseret svejsning og skæring, således også den seneste Cobot-løsning.

22. september 2020, kl. 07:28 

Cloos klar med Cobotløsning

Tyske Cloos har lanceret et Cobot-svejesystem til Mig-/Mag-svejsning for økonomisk robotsvejsning af mindre seriestørrelser.


Med løsningen Cobot Welding System giver den tyske producent af robotsvejsløsninger Cloos i samarbejde med firmaet MPA Technology sig nu i kast med området for robotsvejsning af mindre batchstørrelser.

Den benyttede Cobot er udstyret med producentens højteknologiske Mig-/Mag-svejsekilde Qinox Next og byder på produktion med høj fleksibilitet og præcision, fremhæves det. 

En momentsensor i hver akse gør det muligt at programmere og flytte Coboten nøjagtigt og intuitive betjening øger arbejdseffektiviteten, fremhæves det.

Desuden kan brugeren foretage individuelle justeringer med det tilhørende berøringspanel med makroer udviklet til svejsning.

På sikkerhedsfronten kan der tilvælges optionen Freedrive med fodkontakt, der betegens som et intelligente koncept for følsom og sikker kontrol af cobotten. En tilægsfunktion her er muligheden enkel genstart efter et nødstop, da det ikke er nødvendigt med omfattende oplåsningsprocedurer eller fri bevægelse for robotten.

Endelig sikrer en elektrisk bevægelig beskyttelsesskærm monteret på det valgfri svejsebord omgivelserne mod UV-stråling genereret under svejsning, konstateres det.

Cloos-robotløsninger forhandles i Danmark af Maskingruppen A/S


  • Del denne artikel på Facebook
  • Del denne artikel på Twitter
  • Del denne artikel på LinkedIn

 

 
 
 
Teknovation
 
 
Teknovation ApS
Sydvestvej 110, 1
2600 Glostrup
T. 46139000
F. 46139021
M. info@teknovation.dk
CVR Nr. 28680392

 
Copyright © Teknovation ApS
All Rights Reserved.
CMS: Scalar Media

Persondata- og cookiepolitik