Teknovation Logo
robot

 
  • MI og Edura står sammen bag de aktuelt udviklede digitale læringsløsninger til Amu-kurser.

21. september 2020, kl. 13:28 

MI og Edura bag digitale læringsløsninger

Metalindustriens Uddannelsesudvalg, MI, og konsulenthuset Edura har sammen søsat et projekt om digitale læringsforløb til gavn for faglærere og Amu-kursister.


Covid-19-krisen har udfordret faglærere og Amu-skoler, som derfor lynhurtigt har omlagt al undervisning og vejledning fra fysiske til digitale rum. Det har gjort digital læring mere aktuel end nogensinde før.

På den baggrund har MI i samarbejde med Edura igangsat et projekt om digitale læringsforløb. Projektet kredser om Amu-kurser på tre brancheområder nemlig data- og kommunikation, automation og køretøjer.

Selve udviklingen af de digitale læringsforløb kommer til at foregå på workshops, som Edura står for. Det er faglærere fra TEC, Mercantec og EUC Syd, der deltager i projektet.

Målet er at gøre Amu-kurserne mere fleksible ved at opdele dem i moduler. Undervejs vil disse spørgsmål blive bearbejdet: Hvordan kan vi gøre online læring klogere og forbedre udbyttet hos den enkelte kursist? Hvordan kan vi skabe et spændende læringsrum for den enkelte kursist, når og hvor det passer kursisten? Hvordan kan vi hindre aflysninger af kurser grundet manglende antal deltagere?

Modulerne bliver alle såkaldt SCORM-kompatible. Det betyder, at de kan anvendes på stort set alle Learning Management Systems-platforme. Desuden udvikles en metodehåndbog til brug for fremtidige digitaliseringsprojekter på skolerne.


  • Del denne artikel på Facebook
  • Del denne artikel på Twitter
  • Del denne artikel på LinkedIn

 

 
 
 
 
 
Teknovation
 
 
Teknovation ApS
Sydvestvej 110, 1
2600 Glostrup
T. 46139000
F. 46139021
M. info@teknovation.dk
CVR Nr. 28680392

 
Copyright © Teknovation ApS
All Rights Reserved.
CMS: Scalar Media

Persondata- og cookiepolitik