Teknovation Logo
robot

 
  • Blandt andet er digitale performance boards, DoE med avanceret analyse, operatørudviklede apps og automatiserede produktionsplanlægningsalgoritmer nu er en del af produktionen, fortæller

22. september 2020, kl. 13:58 

Novo udnævnt til Digital Lighthouse

Novo Nordisk produktion i Hillerød er blevet tildelt titlen Digital Lighthouse inden for Manufacturing-kategorien af World Economic Forum.


World Economic Forum, WEF, har udvalgt Novo Nordisks Device Manufacturing & Sourcing-produktion i Hillerød som en Digital Lighthouse-fabrik i Manufacturing-kategorien.

Det anoncerer Corporate Vice President hos medicinalvirksomheden, Claus Høgholm.

Annonce - artiklen fortsætter under banneret


Han fremhæver endvidere, hvordan den prestigefyldte titel er kommet i hus efter to års hårdt arbejde, hvor firmaet har arbejdet intenst på at digitalisere og automatisere produktionen endnu mere med afprøvning af ny teknologi, nye måder at arbejde mere agilt på og simpelthen et fokus på at tænke 'større'.

"Vi er tilfredse med den forbedrede produktionseffektivitet, men jeg vil stadig hævde, at vores erfaringer fra fejl og forsinkelser på trods af frustration har givet os det største bidrag til vores næste trin," udtaler han, og tilføjer:

"Og vi er fortsat sikre på, at en kombination af Industry 4.0-teknologi og leanfilosofi er nøglen til yderligere optimering af vores produktion."


  • Del denne artikel på Facebook
  • Del denne artikel på Twitter
  • Del denne artikel på LinkedIn

 

 
 
 
 
 
Teknovation
 
 
Teknovation ApS
Sydvestvej 110, 1
2600 Glostrup
T. 46139000
F. 46139021
M. info@teknovation.dk
CVR Nr. 28680392

 
Copyright © Teknovation ApS
All Rights Reserved.
CMS: Scalar Media

Persondata- og cookiepolitik