Teknovation Logo
robot

 
  • Testo 560i er en intelligent og trådløs kølemiddelvægt.

Teknovation nr. 7/2022

Intelligent kølemiddelvægt

Testo 560i er en intelligent og trådløs kølemiddelvægt, der er udset til intet mindre end at revolutionere påfyldningen af køleanlæg og varmepumper, fremhæver den danske forhandler Buhl & Bønsøe. 


En kombination af vægt, intelligent ventil, digital manifold og den tilhørende Smart App, kan lette og automatisere påfyldningen af kølemidler, som dermed kan ske både hurtigere og mere præcist, fremhæver Buhl & Bønsøe i forbindelse med introduktionen af Test 560i.

Den automatiske Bluetooth-forbindelse mellem vægten og ventilen med Testos digitale manifold samt med producentens tilhørende Smart App på brugerens Smartphone eller Tablet, giver fuldautomatisk påfyldning efter målværdi.

Testo 560i kølemiddelvægt omfatter blandt andet en patenteret algoritme, der kan specificere: Overophedning, underkøling eller vægten af kølemidlet. Brugeren vælger blot den rette menu i Testo-manifolden eller Smart App'en og indtaster målværdien – derefter klarer vægten med ventil resten.

Alle måledata gemmes i App'en til dokumentation og rapportgenerering. Den trådløse tilslutning af vægten og ventilen til manifolden har en rækkevidde på op til 30 meter med fuld fleksibilitet.

Vægten er kompatibel med den nuværende generation af Testo-manifold, Testo 557s/550s/550i og Testo Smart App. Vægten kan også bruges sammen med den tidligere generation af Testo-manifold (Testo 557/550), og fås i et praktisk sæt med intelligent ventil, batterier og skuldertaske.

Flere informationer: her


  • Del denne artikel på Facebook
  • Del denne artikel på Twitter
  • Del denne artikel på LinkedIn

 

 
 
 
 
 
Teknovation
 
 
Teknovation ApS
Sydvestvej 110, 1
2600 Glostrup
T. 46139000
F. 46139021
M. info@teknovation.dk
CVR Nr. 28680392

 
Copyright © Teknovation ApS
All Rights Reserved.
CMS: Scalar Media

Persondata- og cookiepolitik