Teknovation Logo
robot

 
  • Over kommunikationsprotokollen OPC UA og Engels CC300-styring er det nu muligt at opnå optimal dosering og mix af materialet i sprøjtestøbningen, fremhæver Engel.

12. maj 2022, kl. 07:58 

Komfortabel dosering

I et aktuelt samarbejde mellem østrigske Engel og Werner Koch Maschinentechnik på periferiudstyrssiden, er der fundet en OPC-UA-snitflade for optimal styring af doseringen i sprøjtestøbningen.


Materialetilførslen og eventuelt miks og dosering heraf kan være en udfordring i plastsprøjtestøbevirksomheder.

Det er Engel og Koch, henholdsvis maskin- og automationsudstyrsproducent samt doseringsudstyrsproducent, aktuelt gået sammen om at imødekomme, og har via eksisterende løsningers OPC UA-kommunikation integreret miks og dosering af materialerne i sprøjtestøbemaskinens styring - i Engels CC 330-styring. 

Annonce - artiklen fortsætter under banneret


Der er tale om et fælles udviklet UPC UA-interface, som kan automatisere processen med miksningen, som ellers ofte foretages manuelt, og dermed med en vis usikkerhed.

Ud over at have imødekommet en udfordring for brugere, så betyder det fælles interface også, at øvrige periferiudstyrsleverandører, der anvender OPC UA-protokollen nu kan benytte CC 330-styringen for deres løsninger til Engels sprøjtestøbemaskiner, understreges det.


  • Del denne artikel på Facebook
  • Del denne artikel på Twitter
  • Del denne artikel på LinkedIn

 

 
 
 
 
 
Teknovation
 
 
Teknovation ApS
Sydvestvej 110, 1
2600 Glostrup
T. 46139000
F. 46139021
M. info@teknovation.dk
CVR Nr. 28680392

 
Copyright © Teknovation ApS
All Rights Reserved.
CMS: Scalar Media

Persondata- og cookiepolitik