Teknovation Logo
robot

 
  • De modulære indikatorer kan bruges som selvstændig enhed eller forbundet in-line med tårnlys, sensorer, touch-knapper eller andre enheder for at vise signalstatus.

Teknovation nr. 7/2022

Tydelig indikation reducerer nedetid

Hans Følsgaard A/S slår aktuelt et slag for Banners indikatorer, som kan reducere bekostelig nedetid i industriel produktion.


TL15 In-Line Tower Light er en modulær indikator, der kan bruges som selvstændig enhed eller forbundet in-line med tårnlys, sensorer, touch-knapper eller andre enheder for at vise signalstatus, oplyser den danske forhandler, Følsgaard.

Dens in-line-forbindelse og tydelige indikation giver brugerne tilgang til statusoplysninger, hvor det er nødvendigt, hvilket kan forkorte responstid, øge flow, og dermed reducere unødig nedetid, påpeger Følsgaard. 

TL15 er enkel at bruge, uanset om den bruges til at opdage stop på et transportbånd eller lokalisere en aktiveret sensor, der er skjult i en maskine. Dens IP66/67/68-design er pålideligt og robust til at modstå barske industrielle miljøer. Dens kompakte profil gør den ideel til lysindikation på trange steder.

TL15 modulære tårnlys giver synlig statusindikation. LED-lysteknologi sparer energi og minimerer udskiftningsomkostningerne. TL15 tilbyder i alt fire farver: Blå, grøn, gul og rød, for fleksibilitet i farvevalg og mængde. Synlig status kan bruges til at vejlede operatører eller kommunikere forestående maskinbevægelser.

Designet i TL15 In-Line Modular Tower Lights muliggør integration i eksisterende applikationer. Med tilføjelsen af kompatible kabler gør TL15’s integrerede M12-stik det muligt at tilslutte direkte inline til enhver applikation, hvor der er brug for øget visuel eller hørbar status. Inline-installation gør det også muligt for TL15 at efterligne signalfarven af et tilsluttet tårnlys. Operatører kan således visuelt overvåge processer lokalt, hvilket resulterer i hurtigere reaktioner på uønskede hændelser, fremhæves det.

Hver model har specifikke stifter, der aktiverer LED’erne, når de signaleres. Leveres til 12 Volt DC eller 24 Volt DC-drift med indgange, der kan tilsluttes som PNP- eller NPN-enheder.

Flere informationer: her


  • Del denne artikel på Facebook
  • Del denne artikel på Twitter
  • Del denne artikel på LinkedIn

 

 
 
 
 
 
Teknovation
 
 
Teknovation ApS
Sydvestvej 110, 1
2600 Glostrup
T. 46139000
F. 46139021
M. info@teknovation.dk
CVR Nr. 28680392

 
Copyright © Teknovation ApS
All Rights Reserved.
CMS: Scalar Media

Persondata- og cookiepolitik