Teknovation Logo
robot

 
  • Publikationen ”Klima kræver ledelse” er aktuelt udsendt af Lederne.

16. maj 2022, kl. 11:12 

Ledere er afgørende for grøn omstilling

Danmark kommer ikke i mål med grøn omstilling uden ledere, lyder det fra eksperter, ledere og politikere, der har bidraget til publikationen ”Klima kræver ledelse”, som aktuelt er udsendt af Lederne.


Ledernes Hovedorganisation deler aktuelt sine visioner for danske lederes rolle i den grønne omstilling i publikationen "Klima kræver ledelse"

En række debattører, eksperter, politikere og ledere bidrager i publikationen til at belyse den grønne omstilling fra hvert deres synspunkt. Blandt bidragyderne er klimaminister Dan Jørgensen, formand for Concito Connie Hedegaard, professor i selskabsledelse Steen Thomsen, CBS, og Ledernes direktør Bodil Nordestgaard Ismiris. 

I sit bidrag til publikationen peger Bodil Nordestgaard Ismiris blandt andet på, at fremtidens ledere vil blive mødt med krav om bæredygtighed fra forskellige grupper af interessenter:

"Der kommer til at ske store forandringer inden for klimaområdet. Ledere vil blive mødt med ny lovgivning, nye krav fra kunder, medarbejdere, banker og meget mere. Men det er samtidig også netop ledere, der kan sikre, at vi når i mål ved at træffe de rette valg og beslutninger og sætte retningen ude i virksomheden. Kort sagt, at tænke klima og bæredygtighed ind i kernen af ledelse," lyder det i hendes bidrag. 


  • Del denne artikel på Facebook
  • Del denne artikel på Twitter
  • Del denne artikel på LinkedIn

 

 
 
 
 
 
Teknovation
 
 
Teknovation ApS
Sydvestvej 110, 1
2600 Glostrup
T. 46139000
F. 46139021
M. info@teknovation.dk
CVR Nr. 28680392

 
Copyright © Teknovation ApS
All Rights Reserved.
CMS: Scalar Media

Persondata- og cookiepolitik