Teknovation Logo
robot

 
  • CUBIC-Modulsystem ventes indlemmet i Rockwell Automations Power Control Business.

3. oktober 2022, kl. 15:28 

CUBIC-Modulsystem bliver del af Rockwell Automations Power Control Business

Nordjyske CUBIC-Modulsystem er på vej til at blive overtaget af Rockwell Automation, der vil indlemme virksomheden i Rockwell Automations Power Control Business.


Rockwell Automation annoncerer et opkøb af den danske virksomhed CUBIC-Modulsystem A/S, grundlagt i 1973, med hovedsæde i Brønderslev. Virksomheden har specialiseret sig i modulsystemer til konstruktion af eltavler til brug i eksempelvis datacentre, vedvarende energi og infrastruktur. Det er med henblik på at styrke udbuddet af intelligente motorstyringssystemer på et globalt plan at Rockwell Automation har underskrevet en aftale om køb af virksomheden. Og CUBIC´s eksisterende partnermodel giver Rockwell Automation mulighed for en udvidelse af deres Partner Network inden for intelligente motorstyrings systemer i Asien, Europa og Latinamerika, fremhæves det.

CUBICs modulsystemer vurderes således, kombineret med Rockwell Automations intelligente enheder og brancheekspertise, at kunne tilbyde kunderne hurtigere ´Time-to-Market´, muliggøre større applikationer til intelligent motorstyring af anlæg og generere smart data som bidrager til øget bæredygtighed og produktivitet, meddeles det videre.

CUBIC-direktør Jacob Møller Knudsen ser muligheder for CUBIC, ved at blive en del af Rockwell Automation, hvor man vil kunne ekspandere og accelerere en global vækst, udtaler han i forbindelse med intentionen om overtagelsen, der ventes afsluttet inden årets udgang. CUBIC kommer således til at være en del af Rockwell Automations Power Control Business inden for Intelligent Device-segmentet.


  • Del denne artikel på Facebook
  • Del denne artikel på Twitter
  • Del denne artikel på LinkedIn

 

 
 
 
 
 
Teknovation
 
 
Teknovation ApS
Sydvestvej 110, 1
2600 Glostrup
T. 46139000
F. 46139021
M. info@teknovation.dk
CVR Nr. 28680392

 
Copyright © Teknovation ApS
All Rights Reserved.
CMS: Scalar Media

Persondata- og cookiepolitik