Teknovation Logo
robot

 
  • CEO Bruno Sonnet (t.v.), der står i spidsen for både TME og Elekto, giver håndslag med Armel Fourreau (t.h.), der er administrerende direktør for Alliance Electronics. (Foto: Bruno Sonnet Damien Rossignon)

26. januar 2023, kl. 16:48 

Elekto og TME opkøbt af Alliance

Alliance Electronics meddeler, at selskabet har afsluttet købet af Elekto og TME, der begge er elektroniske underleverandører baseret i franske Mayenne. Denne operation er en del af Alliance Electronics' organiske og eksterne vækststrategi om at blive førende i Europa inden for High Mix-Low Volume-segmentet.


TME og Elekto, der er baseret i henholdsvis Gorron og Andouillé, i Mayenne-regionen, og er specialiseret i fremstilling og integration af elektroniske tavler, samlinger og underenheder, indgår nu i Alliance Electronics, som derved fortsætter vækststrategien om at blive førende i Europa inden for High Mix-Low Volume-segmentet.

De to opkøbt producenters løsninger giver køberen værditilvækst, lige fra prototyping til mellemstore produktionsserier til en international og diversificeret kundebase inden for billedbehandling, medicin, luftfart, forsvar og industri.

De to virksomheder slutter sig til de fem andre medlemmer af Alliance Electronics, men vil fortsat have CEO Bruno Sonnet som aktionær i begge enheder gennem hans investering i Alliance Electronics.


  • Del denne artikel på Facebook
  • Del denne artikel på Twitter
  • Del denne artikel på LinkedIn

 

 
 
 
 
 
Teknovation
 
 
Teknovation ApS
Sydvestvej 110, 1
2600 Glostrup
T. 46139000
F. 46139021
M. info@teknovation.dk
CVR Nr. 28680392

 
Copyright © Teknovation ApS
All Rights Reserved.
CMS: Scalar Media

Persondata- og cookiepolitik